ONZE TROEVEN

Zo maken wij het verschil

Nauwgezet draaiwerk in metaal en kunststof, van 50 tot 500.000 stuks en meer. Wat je ook nodig hebt: bij Amalo als toeleveringsbedrijf zit je goed. Hoe we dat garanderen? Door ons vakmanschap aan het werk te zetten voor jouw draaifreesstukken. Van ontwerp tot levering, zoals jij wenst.

  Ruime Expertise

 

Amalo legt een jarenlange ervaring met CNC metaalbewerking voor. Met passie voor de stiel en een voortdurend streven naar de hoogste kwaliteit vertalen we die expertise naar de toelevering voor jouw bedrijf.

  Doorgedreven specialisatie

 

Dankzij de doorgedreven specialisatie is Amalo het aanspreekpunt voor al je draaiwerk. Eén van onze diverse metaalsoorten of onderdelen in kunststof? We helpen je de beste keuze maken voor je specifieke opdracht.

  Nauwkeurig en flexibel

 

Heb je onderdelen dringend nodig? Zoek je complexe stukken die minutieus zijn afgewerkt zodat je eindproduct als een puzzel ineen past? Doe beroep op onze flexibiliteit en ons oog voor detail. Samen werken we aan je mooie projecten.

  Transparante communicatie

Goede afspraken maken goede vrienden. Bij Amalo reken je daarom op elk moment op transparante communicatie. Of je nu klant, leverancier of medewerker bent: je blijft op de hoogte van de lopende projecten. Dit in klare taal en via korte communicatielijnen.

  Tijdige levering

Een woord is een woord en deadlines zijn heilig. Daar kan je bij Amalo op aan. Jouw planning volgen en ondersteunen, is de dagelijkse missie van Amalo. Zonder compromissen op de kwaliteit en afwerkingsgraad van ons draaiwerk, uiteraard.

 

NABEHANDELING ANODISEREN
NABEHANDELING FOSFATEREN
GROTE STOCKVOORRAAD
.
DUURZAME TECHNIEK: VENTILATIE
BEDRIJVENCONTACTDAGEN KORTRIJK
.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt